Sanatatea Mentala

Sănătatea Mentală

Omul sănătos funcționează la un nivel satisfăcător comportamental, emoțional și fizic.
Capacitatea omului de a Iubi și a Munci este definiția lui Freud care a stabilizat titulatura omului sănătos, în 2 cuvinte.

Dependența, adicția, comportamentul obsesiv compulsiv, tulburările de comportament, anxietatea socială, depresia, demența, și alte boli mintale, apar din cauza influențelor din jur și neprevenirii la timp.

Semnele care apar și pe care le observăm din timp le descoperi în emisiunea de luni seară de la 6Tv, #haiperacheta, unde am vorbit despre modul în care putem observa, preveni și lucra cu diferite probleme și disfuncții mentale.

Mintea umană are nevoie de purificare și igienizare. Ea este un radio cu antene foarte performante, având capacitatea să capteze unde, cuvinte, stări și evenimente din jur, mai mult decât credem sau știm. Astfel, ea strânge și lucrurile care ne plac și cele care nu, și cele care le spunem și cele care ni se spun. Ea primește fără să fie atentă, o sumedenie de informații și procesează lucruri extrem de rapid. Uneori eficient, alteori nu.

De multe ori ne dăm seama ca avem gânduri pe care nu le vrem. O astfel de atitudine mentală nu este un semn bun.
Anul acesta, între 18-27 Iulie voi fi într-un turneu în 7 orașe din România, pentru a aduce elementele cheie ale sănătății mentale, fizice și emoționale.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Summary
Sănătatea Mentală
Title
Sănătatea Mentală
Description

Omul sănătos funcționează la un nivel satisfăcător comportamental, emoțional și fizic. Capacitatea omului de a Iubi și a Munci este definiția lui Freud care a stabilizat titulatura omului sănătos, în 2 cuvinte.