Puterea Afirmatiilor

Puterea Afirmațiilor

Puterea cuvintelor lucrează în ambele sensuri, poate construi sau poate distruge.
Modul în care le folosești te poate conduce fie la un obiectiv atins, fie la o situație nedorită.

Gandurile și cuvintele pe care le folosești îți programează mintea exact cum comenzile tale programează un calculator. Când îți ghidezi conștient și atent cuvintele și gândurile, rezultatul îți influențează subconștientul care îți transformă obiceiurile, comportamentul, reacțiile și îți remodelează atitudinea către îndeplinirea Scopului tău.

Da sau Nu? Descoperă în video următor la ce comandă răspunde cel mai bine subconștientul tău:

Începe prin a te gândi la diferite aspecte din viața ta pe care ți-ai dori să le îmbunătățești, cum ar fi relațiile, creșterea spirituală, sănătatea sau partea profesională. Gândește-te și scrie câteva afirmații pozitive care să includă dorințele sau obiectivele tale legate de fiecare subiect în parte. Concentrează-te pe ceea ce vrei să se întâmple, nu pe ceea ce vrei să eviți. Din video ai ințeles și de ce e important ca afirmațiile să fie clare, pozitive, prezente. Citește-le, rostește-le, arată-i Subconștientului tău ce cale vrei să urmeze.

Fii pozitiv!

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință
Imparte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și linistită, te salută!

Ai păreri? Comentează mai jos cu spor

Summary
Puterea Afirmațiilor
Title
Puterea Afirmațiilor
Description

Puterea cuvintelor lucrează în ambele sensuri, poate construi sau poate distruge. Modul în care le folosești te poate conduce fie la un obiectiv atins, fie la o situație nedorită.