Mem 2

Memorie Tânără și Concentrare Perfectă – Partea II

Concentrarea are două aspecte mari și late : Durata și Profunzimea.
Acestea sunt sarea si piperul vieții noastre cotidiene.
În clipa în care reușim să dăm timp momentului de concentrare, apare și profunzimea, sau adâncimea stării noastre, iar memoria se instalează.

Omul se poate cufunda în concentrare, prin voința și atenție intențională. Orice altceva, este doar fascinație și atracție față de o anume situație, care nu poate fi numită concentrare, ci absorbție. Omul absorbit de ceea ce face sau vede, nu memorează, ci este memorat de situație.

Memoria tânără este aptitudinea care se dobândește prin exerciții. O parte din exerciții le vei găsi aici în emisiune, iar o altă mare parte din ele, într-un manual care va apărea în această vară.

Spre concentrare perfectă și memorie tânără se poate ajunge ușor, dar acestea se mențin greu. Pentru a se putea face menținerea lor, omul are nevoie de vigilență, calmitate și atenție divizată, atât către ceea ce face, cât înspre voința sau starea intenționată pe care o vrea sau are.

În emisiunea de Luni seară de la 6TV, Hai pe Rachetă, am vorbit despre anumite exerciții care omul le poate face spre a dobândi aceste aptitudini.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Summary
Memorie Tânără și Concentrare Perfectă – Partea II
Title
Memorie Tânără și Concentrare Perfectă – Partea II
Description

Concentrarea are două aspecte mari și late : Durata și Profunzimea. Acestea sunt sarea si piperul vieții noastre cotidiene.