Mm

Interviu cu Miron Manega – scriitor, publicist – #OameniCareNeInspira

Cautator si promovator de Adevar, Miron are curajul sa spuna lucrurile asa cum sunt. Devotat cunoasterii de sine si de semeni, Miron s-a inconjurat de textele sacre si iubeste poezia.

Ne povesteste pe scurt in acest interviu despre drumul sau in viata si de ce a ales sa scrie si sa vorbeasca lumii despre virtutile Omului.

Începând din 1990 și până în 2000 a activat ca redactor, reporter sau fotoreporter la publicațiile: „Anul 2000”, „Nostradamus”, „Tinerama”, „Timișoara”, „Baricada”, „Phoenix”, „Kalende”, „Atitudinea”, „Linia intâi”.

Între 2000-2005 a deținut funcția de redactor șef adj. al cotidianului „Naţional”, iar în perioada aprilie 2005 – noiembrie 2011 a fost publicist comentator la săptămânalul de bussines „Săptămâna Financiară”și la cotidianul „Jurnalul Naţional”.

Inițiator, autor de concept și coordonator al platformei culturale CERTITUDINEA (www.certitudinea.ro), ca și al revistei print bilunare CERTITUDINEA, apărută în 2017. Revista despre Cultura, Spiritualitate si Atitudine. In Prezent, Miron Manega are Emisiunea de la 6 Tv: Trezeste-te Gheorghe, Trezeste-te Ioane.