Înțelegerea Și Depășirea Suferinței Unei Despărțiridivorț

Înțelegerea și depășirea suferinței unei despărțiri/divorț

Dragostea există între noi, însă noi suntem aceeia care o împiedicăm să se manifeste prin noi.

Toate orgoliile, intențiile, nemulțumirile interioare, emoțiile negative stau în calea fericirii și a modului nostru frumos de a simți, primi și oferi iubirea.

Divorțul / despărțirea este actul unde oamenii își impart atât fizicul cât și emoționalul unitar pe care l-au creat. Cât timp cuplul a fost împreună, cei doi au strâns prin cele cinci simțuri pe care le au, amintiri sub formă de memorie fiziologică. Cele mai frecvente forme de memorie în cuplu sunt văzul și atingerile. Odată ce cuplul se desparte, aceste forme de memorie se separă greu, pentru că suferința sau durerea resimțită de ei va veni din plan fiziologic. Ei vor constata în acest mod că trupul încă suferă, chiar dacă mintea sau inima vor zbura periodic în altă parte.

Un lucru important pe care femeile, spre binele lor, au nevoie să-l înțeleagă este retenția. Acest lucru pleacă de la nivel fiziologic, din clipa în care spermatozoidul este păstrat de ovul pentru crearea vieții, merge pe nivel emoțional, când femeile țin în ele toate emoțiile importante capturate de-a lungul vieții, și ajunge până la nivel mental, atunci când femeia nu poate uita sau nu poate trece peste un gând sau o părere interioară sau exterioară.

Știința a demonstrat că suferința este mult mai întălnită la femei, decât la bărbați. Când cei doi aleg despărțirea, din varii motive, ei înlătura unitatea creată, iar procesul acesta fiind trăit de cei doi la un nivel profund al ființei lor, în raport cu dragostea ce i-a animat.

În virtutea înțelegerii, acceptării sau necondiționării, despărțirea vine de multe ori din cauza nemulțumirii interioare pe care fiecare din cuplu o are despre el insuși. O sinceră deschidere și comunicare între cei doi, tot timpul va ajuta relația să rămână pe picioare și virtuțile ei să apară pentru ca dragostea să crească.

E bine de înțeles că despărțirea este procesul în care omul nu este satisfăcut de el însuși. Așa va genera gânduri, vorbe interioare și acțiuni care, în primul rând, îl vor îndeparta de el, și după de persoana iubita.

În emisiunea de Luni seară de la 6TV, am vorbit despre divorț / despărțiri și cum putem întelege suferința pe care uneori o trăim.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Summary
Înțelegerea și depășirea suferinței unei despărțiri/divorț
Title
Înțelegerea și depășirea suferinței unei despărțiri/divorț
Description

Dragostea există între noi, însă noi suntem aceeia care o împiedicăm să se manifeste prin noi. Toate orgoliile, intențiile, nemulțumirile interioare, emoțiile negative stau în calea fericirii și a modului nostru frumos de a simți, primi și oferi iubirea.