Visele

De ce uităm Visele?

Dormim aproape o treime din viață și visăm aproximativ 25% din acest timp. Visele sunt un fenomen interesant care tinde să apară în timpul unei forme de somn numită mișcăreă rapidă a ochilor sau somnul REM.
În timpul somnului REM mințile noastre sunt de fapt foarte active, dar corpurile noastre sunt paralizate în mod eficient, pentru a preveni ca noi să acționăm în timpul viselor.

Uităm aproape toate visele imediat după trezire. Să descoperim în video următor și de ce:

Fie că ne amintim sau nu, noi visăm! După ce ne trezim acestea pot fi uitate foarte ușor deoarece nu sunt stocate în memorie. Spre deosebire de evenimentele mentale însoțite de experiență, visele nu sunt evenimente repetate și de multe ori nu dețin o importanță vizibilă pentru starea de veghe a creierului.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință
Imparte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și linistită, te salută!

Ai păreri? Comentează mai jos cu spor

Summary
De ce uităm Visele?
Title
De ce uităm Visele?
Description

Dormim aproape o treime din viață și visăm aproximativ 25% din acest timp. Visele sunt un fenomen interesant care tinde să apară în timpul unei forme de somn numită mișcăreă rapidă a ochilor sau somnul REM. În timpul somnului REM mințile noastre sunt de fapt foarte active, dar corpurile noastre sunt paralizate în mod eficient, pentru a preveni ca noi să acționăm în timpul viselor.