Cine Ești Tu Cine Vrei Tu Sau Cine Vor Alții

Cine ești tu? Cine vrei Tu sau Cine vor alții?

Programările omului sunt cărarea pe care el merge și crede ca e unica.
Omul din cauza programărilor, nu admite să lucreze spre unificarea rațiunii cu cea a inimii, și de multe ori este pus în imposibilitatea de a nu reuși să facă ce își propune.

Ce am învățat, ce am acumulat, ce am cunoscut, am înțeles, e nevoie să fie lăsat în trecut. Prezentul tot timpul aduce ceva nou, doar dacă putem fi în el. Nu putem să ne raportăm tot timpul la experiențele vechi pentru situațiile noi.

Armonia spre a unifica ce gândește mintea cu ce vrea inima, este provocarea mea pentru tine. Observarea acestora te apropie de tine și de cine ești tu.

Simt că te / mă întrebi: Cu ce folos?
Privește-te cu atenție. Te schimbi în fiecare secundă în funcție de interese și de ce îți place sau nu. Crezi ca tu ești așa ?

În emisiunea de la 6TV, de Luni seara, Hai Pe Rachetă a prezentat un sens al puterii și descoperirii interioare, mod care, daca este înțeles, omul merge spre voința și discernământul propriu, nefiind condiționat de nimic, așa ajungând pe calea libertății.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Summary
Cine ești tu? Cine vrei Tu sau Cine vor alții?
Title
Cine ești tu? Cine vrei Tu sau Cine vor alții?
Description

Programările omului sunt cărarea pe care el merge și crede ca e unica. Omul din cauza programărilor, nu admite să lucreze spre unificarea rațiunii cu cea a inimii, și de multe ori este pus în imposibilitatea de a nu reuși să facă ce își propune.