Emisiune Luni

7 Atitudini pentru o Căsnicie Fericită!

Relația este modul de completare al nevoilor interioare.
Ea este bazată pe programele celor doi, învăluiți de o plapumă invizibilă numită dragoste. Astfel dragostea devine haina cu care oamenii se îmbracă în relație.

Omul în căsnicie este ca marinarul pe vas. Cel ce se pregătește teoretic, poate susține practic vasul să treacă cu succes peste furtuni, vânt sau valuri uriașe întâlnite în larg. Astfel cel ce se află în relație are nevoie de o pregătire teoretică pentru ce îl așteaptă, încât să nu îl doboare vânturile vieții.

Orice căsnicie are la bază aprobarea faptului că în viață vor întâlni vânt și furtuni. Această responsabilitate este pregătirea celor doi să treacă prin ele. Cine face ce trebuie ajunge la portul dorit, cine nu face, ajunge înapoi în portul de unde a plecat.

În emisiunea de luni seara de la 6Tv, #Haiperacheta, am vorbit despre atitudinile optime pe care omul le are de pregătit spre a fi trăite în relația lui.

Antrenament Mental = Viață Fericită = Putere și Voință

Împarte aceste rânduri și vei ajuta să transformi pe cei dragi.
Comunitatea celor cu mintea limpede și liniștită, te salută!

Summary
7 Atitudini pentru o Căsnicie Fericită!
Title
7 Atitudini pentru o Căsnicie Fericită!
Description

Relația este modul de completare al nevoilor interioare. Ea este bazată pe programele celor doi, învăluiți de o plapumă invizibilă numită dragoste. Astfel dragostea devine haina cu care oamenii se îmbracă în relație.